نان های بدون شناسنامه

نان بدون شناسنامه نخورید

کار شناس اداره کل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از مردم خواست از خرید نان های بدون شناسنامه در سوپرمارکت ها پرهیز کنند؛ چرا که احتمال وجود عوامل خطر زای میکروبی مانند کپک و مخمر در این نان ها وجود دارد.
زهره پوراحمد گفت: از خرید نان های بدون شناسنامه در سوپرمارکت ها پرهیز شود که در این خصوص لازم است تمامی نان هایی که در سوپرمارکت ها و فروشگاه ها عرضه می شود دارای مجوزهای بهداشتی باشند.

وی افزود: در مواردی که محصول دارای مجوزهای بهداشتی از جمله پروانه ساخت از وزارت بهداشت و یا شناسه نظارت بهداشتی کارگاهی باشند و با توجه به اینکه در سازمان غذا و دارو ثبت شده اند و فرمولاسیون مشخصی نیز ارائه شده لذا امکان کنترل، پایش محصول و بازرسی توسط کارشناسان سازمان غذا و دارو وجود دارد.

پوراحمد ادامه داد: نان هایی که بدون مجوزهای بهداشتی لازم تهیه و در سوپرمارکت ها به فروش می رسند محل تهیه آنها مشخص نیست لذا بازرسی، پایش و کنترل محصول از سوی کارشناسان غذا و دارو به عمل نمی آید و در نتیجه احتمال وجود عوامل خطر زای میکروبی مثل کپک و مخمر و همچنین سایر عوامل خطرزا وجود دارد.

یک کار شناس سازمان غذا و دارو، خاطرنشان کرد: باید از خرید نان های بدون شناسنامه در سوپرمارکت ها پرهیز شود و در این خصوص لازم است تمامی نان هایی که در سوپرمارکت ها و فروشگاه ها عرضه می شود دارای مجوزهای بهداشتی باشند.

 

منبع: تنور

درباره cafecook

همچنین بررسی کنید

دلیلی برای افزایش نرخ نان وجود ندارد

هیچ دلیلی برای افزایش قیمت نان وجود ندارد حسن عباسی معروفان معاون بازرگانی شرکت بازرگانی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 18 =