میزان کالری بیسکویت های دایجستیو

بیسکویت دایجستیو، سالم یا ناسالم؟

نام این بیسکوئیت به معنی هضم کننده است و از آنجا نشات می گیرد، که در سال 1839 توسط دو پزشک اسکاتلندی با هدف هضم بهتر و کمک به سیستم گوارش  درست شدند.
تصور بر این بود که بی کربنات سدیم اسیدها را خنثی کرده و به هضم غذا کمک می کند. اگر چنین باشد، بعضی از نان ها و کیک ها نیز باید همین تأثیر را داشته باشند.اما بعدها مشخص شد که خواص بی کربنات با پخت آن از بین می رود، اما استفاده از آرد سبوس در طبخ آن تا حدودی توانست این موضوع را پوشش دهد و همچنان این بیسکوئیت را به عنوان کمک کننده به هضم می شناسند. این بیسکویت ها، خوراکی های پخته شده ای هستند که در درجه اول ،حاوی آرد گندم سبوس دار، سدیم بی کربنات سدیم، بی کربنات آمونیوم، اسید مالیک و اسید تارتاریک، روغن نباتی، شیر پودر بدون چربی، شکر و البته جوش شیرین هستند.

روی بسته های بیسکویت دایجستیو هیچ ادعایی در خصوص سلامتی مطرح نمی شود.
به منظور سبک کردن بافت این بیسکویت، هنوز از بی کربنات سدیم به همراه بی کربنات آمونیوم استفاده می کنند و به دلیل قند موجود در این بیسکوئیت،از نظر دسته بندی صنایع غذایی، ماده غذایی نیمه شیرین به حساب می آید.
طراحی کلاسیک قالب و بسته بندی این محصول که امروز در سراسر دنیا مانند یک استاندارد پذیرفته شده است، توسط شرکت قدیمی مک‌ویتیس (McVitie’s) که هنوز هم از بزرگ‌ ترین تولیدکنندگان بیسکویت دایجستیو در دنیا به شمار می‌ آید، ارائه شده است.

کالری بیسکوئیت دایجستیو

برای اینکه بدون احساس گناه بیسکویتمان را در نوشیدنی فرو کنیم آن را گاز بزنیم و بجویم، ما به بررسی آنها پرداخته ایم.
ما بیسکویت ها را به لحاظ مقدار پروتئین، فیبر، شکر، روغن و نمک آنالیز کردیم تا بیسکویت هایی را پیدا کنیم که مورد پسندتر هستند و کم ترین ضرر را به همراه دارند.
افراد علاقه مند به شکلات از نمونه های شکلاتی شیری که با شکلات بی کیفیت درست شده بودند راضی نبودند. کارشناسان مزه نمونه های شکلات تلخ را ترجیح دادند.
برای هر بیسکویت انتظار 80 کالری را داشته باشید که البته مقدار زیادی است و چند کالری دیگر هم برای روکش های شکلاتی (که آن قدری نیست که من را از خوردن منصرف کند). نمک اضافه شده باعث می شود شکلات دوم را هم بخواهیم، بنابراین حواستان باشد دچار وسوسه نشوید. عذاب وجدان ندارید؟ نه، آنها خیلی خوشمزه اند.

برخی از نمونه های پرطرفدار این بیسکوئیت:
Doves Farm ، 400 گرم، 3.69 یورو

 تا حدی گرانترین بیسکویت این مجموعه است که بواسطه آسیاب کمتر آرد سبوس داری که در آن به کار رفته بود حالت ریگ مانندش زیاد بود. این بیسکویت ها همچنین در اثر طعم مضاعف ناشی از عصاره مالت جو از همه بیسکویت های این مجموعه تردتر بودند.
Marks & Spencer ، 300 گرم، 1.29 یورو

یکی دیگر از بیسکویت های دایجستیو پرطرفدار، نوع ساده ، شکلاتی و شکلات تلخ Marks & Spencer است که نوع شکلات تلخ آن محبوب تر است.
Tesco، 300 گرم، 45 سنت 

یک بیسکویت دایجستیو شکلاتی تلخ خوب حاوی 27٪ شکلات است. بسته نوع ساده حاوی 100گرم بیشتر است که قیمتش فرقی نمی کند. یک دایجستیو از همه نظر خوب.

Lidl Tower Gate، 400 گرم، 59 سنت 

به لحاظ ارزش غذایی تفاوت زیادی بین دایجستیوهای شکلاتی تلخ، شیری و ساده وجود ندارد به غیر از اینکه در نوع شکلاتی شیری 6٪ قند بیشتری وجود دارد.
مزه نوع شکلات تلخ این برند طرفداران بیشتری دارد.

McVities ، 400 گرم، 1.95 یورو

نوع ساده این دایجستیو سبک و ترد است و دارای 16٪ آرد سبوس دار به همراه 54٪ آرد ساده است.

Dunnes Family Favourites، 400 گرم، 60 سنت 

دور تا دور این دایجستیوها کوچکتر و بسته هایشان به نسبت بقیه بلندتر است و حاوی 24% رویه شکلاتی شیری هستند. با توجه به مواد تشکیل دهنده این دایجستیو نسبت به بقیه خیلی هم سالم به نظر نمی رسد.

بعد از این مقایسه برندهای خارجی، خالی از لطف نیست که برندهای ایرانی تولید کننده این بیسکوئیت را نیز به شما معرفی کنیم. فکر کنم اولین محصولی که به یاد می آورید ساقه طلایی محصول شرکت مینو باشد! شرکت های آناتا ، ستاک ، جمانه، کوپا هم این بیسکوئیت را تولید کرده اند و طعم شکلاتی و کرمدار آن نیز در بازار موجود است.

منبع : شیرینی تا

درباره cafecook

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + هشت =