بیسکویت ها

اهمیت نشاسته مقاوم در سلامت عمومی بدن

اهمیت نشاسته مقاوم در سلامت عمومی بدن اگر در تلاش برای کاهش وزن هستید، حتما نام کربوهیدرات را شنیده اید. در رژیم های کاهش وزن، کربوهیدرات ماده ای نه چندان پرطرفدار است، اما همه کربوهیدرات ها شبیه به هم نیستند. یافته های جدید حاکی از این است که نشاسته مقاوم که نوعی …

ادامه مطلب...

مصرف گلوتن و بیماریهای قلبی

مصرف گلوتن هیچ ارتباطی با بیماری‏های قلبی ندارد بر اساس مطالع ه‏ای که در نشریه مجازی The BMJ چاپ شده است، استفاده از رژیم‏ های بدون گلوتن نباید در بین افرادی که به آن حساسیتی ندارند، رواج داده شود. استفاده بلند مدت از گلوتن ارتباطی با بروز بیماری‏ های قلبی …

ادامه مطلب...

در آینده بیماران سلیاک میتوانند از گندم استفاده کنند؟

آیا مبتلایان به سلیاک می‏توانند در آینده از گندم استفاده کنند؟ پروتئین گندم موضوع دو پروژه‏ تحقیقاتی مهم در آمریکا و اسپانیا است. نتایج این تحقیقات می‏تواند زندگی میلیون‏ها نفر که خواستار استفاده از گندم هستند اما به گلوتن حساسیت دارند را تغییر دهد. محققان در حال بررسی پروتئین‏های واکنش دهنده در گونه‏های مختلف …

ادامه مطلب...

میزان کالری بیسکویت های دایجستیو

بیسکویت دایجستیو، سالم یا ناسالم؟ نام این بیسکوئیت به معنی هضم کننده است و از آنجا نشات می گیرد، که در سال 1839 توسط دو پزشک اسکاتلندی با هدف هضم بهتر و کمک به سیستم گوارش  درست شدند. تصور بر این بود که بی کربنات سدیم اسیدها را خنثی کرده …

ادامه مطلب...